Jacob Klok2023-01-20T19:19:27+00:00

Wie ben ik?

Ik ben Jacob Klok en gezegend met een mooi gezin, met vrienden en familie. Geboren en getogen Katwijker, maar woonachtig in Rijnsburg al 9 jaar. Mijn bouwjaar is 1980 en ben ondernemer met een grote passie voor de bouwwereld en leiderschap in al haar facetten. Als oud-eigenaar van een bouw- en managementbureau was ik hier dagelijks mee bezig. In 2015 kwam ik tot de conclusie dat het bestaan als ‘eenpitter’ niet langer mijn ambitie was. Ik wilde groeien en dat is de afgelopen jaren gelukt. Totdat ik een dokter tegen het lijf liep me vertelde dat ik een hartprobleem had en daarbij aangaf: ga lekker iets anders doen, want anders wordt jouw probleem nog veel groter! Geen woorden maar daden. Het is niet alleen het motto van een bekende Nederlandse voetbalclub, maar ook van mij. Dus ik heb lastige keuzes moeten maken en moeilijke knopen doorgehakt. En de uitdaging aangegaan in mijn zoektocht: Man zijn in de tweede helft van mijn leven…! En heb inmiddels meer passies ontdekt in mijn leven.

  • Volgeling van Jezus…!
  • Vader van drie mooie dochters

  • Ondernemer met hart voor bouwen en leiderschap
  • Hiken in de bergen
  • Gek op boeken lezen
  • Verzot op avontuur

  • Fan van Stephen Covey en Ben Tiggelaar

  • Sportfanaat met voorliefde voor gewichten, hardlopen, fietsen en wandelen

  • Speciaal bier sla ik niet af, een goede rode wijn trouwens ook niet

  • Niets is onmogelijk, als je er maar in gelooft!

De deur van mogelijkheden gaat pas open als je er flink tegen duwt

(Spreukenkalender 2016 Voor Positiviteit)

 

Mijn gezin

Ik ben al meer dan 20 jaar gelukkig getrouwd met Mirjam. Samen hebben we drie meiden van 19, 16 en 12 jaar. Rosalie studeert psychologie aan de Universiteit, Julia is bezig met een MBO opleiding tot verpleegkundige. Lotte, de jongste zit nog op de basisschool. Mirjam werkt bij het Raamwerk als begeleider IB. En inmiddels komen schoonzoons Lars en Sven ook regelmatig huize Klok onveilig maken…

Mijn gezin gaat voor alles, dat is het enige dat ik echt bezit.

(Johan Cruijf, Nederlandse voetbal)

 

Mijn opleidingen